A kazincbarcikai Küzdő Sportegyesület 2000. februárjában alakult, mint közhasznú szervezet. Szepesi Attila vagyok, az egyesület vezetője.

 

A saját rendezésű versenyekről

Két saját rendezésű versenyt szervezünk évente, májusban a thai-box magyar bajnoki fordulót, decemberben pedig a Mikulás kupát. Elmondhatom, hogy több éves tapasztalat van a hátunk mögött, és eddig minden rendezvényünk nagyon sikeres volt. A Mikulás kupát 2000-ben rendeztük meg először, idén decemberben már 7.-ik alkalommal kerül lebonyolításra.

 

2004-ben két nagyszabású rendezvényt szerveztünk Kazincbarcikán:

- májusban thai-box magyar bajnoki fordulót és Forgon Árpád Európa Bajnoki címvédő mérkőzését rendeztük meg.

- decemberben az V. Mikulás Kupa keretében a thai-box magyar bajnokság döntőit hoztuk városunkba, valamint a WPCK nemzetközi thai-box mérkőzéseket, olasz ellenfelekkel.

 

2005-ben szintén két versenyt rendeztünk Kazincbarcikán:

- májusban szintén magyar bajnoki fordulót, és nemzetközi gálát, ahova Csehországból érkeztek külföldi ellenfelek.

- decemberben a hagyományos, ezúttal már a VI. Mikulás Kupa thai-box versenyt, ahova Román versenyzők érkeztek - természetesen a magyar egyesületek mellett. Ezen a versenyen 21 mérkőzést láthatott a közönség, többek között Forgon Árpád TKO-val szerzett győzelmét.

 

Mindegyik versenyünk telt ház előtt, fantasztikus hangulatban zajlott. Kazincbarcika lakossága csakúgy, mint a korábbi években,megmutatta, hogy érdekli a sport, szívesen és lelkesen támogat ki a csarnokba és szurkol az egyesület versenyzőinek.

 

Az egyesület támogatási formái

Az egyesület támogatása estén többféle reklámozási lehetőség van: pl. megjelenési lehetőségek hazai versenyeken (transzparensek elhelyezése, embléma, ajándéktárgyak), média szereplésekre hely ill. megyei újságokba való megjelenés, a versenyt meghirdető plakátokon, szórólapon... stb. Természetesen bármilyen más javaslatra nyitottak vagyunk.

 

A támogatás átadási formái

- A Küzdő Sportegyesület közhasznú szervezet, így egyesületi támogatás átutalható az egyesület számlájára a következő számlaszámra: Kazincbarcikai Takarékszövetkezet 54900017-10009914. Az így átutalt összegről az egyesület igazolást állít ki.

- Az egyesület a támogatásról számlát is tud adni (kézpénzfizetési vagy átutalási számla).

 

Ha szeretne egyesületünkről bővebben tájékozódni, akkor a 48/412-003 vagy a 30/435-30-93-as telefonszámon Szepesi Attila egyesületi elnöknél teheti meg.

 

Köszönjük, hogy figyelmet szentelt nekünk.

 

Kazincbarcika, 2006. 08. 14